English  
  Mi az Alexander technika? Kinek ajánlható? Workshop Rólam Galéria Kapcsolat  

Alexander

technika

Alexander képek
 
  Publikációk
  Carrington Iskola
  Rivka Cohen
  Peter Ribeaux
  XII. kerületi egészségnap
  Jeruzsálemi iskola

Rólam

Pálos Csilla25 év jogtanácsosi ill. ügyvédi munka után döntöttem úgy, hogy pályát módosítok. Hosszú évekig nem találtam megoldást a gyermekeim születése után kezdődő krónikus lumbágómra. Miután megismerkedtem az Alexander technikával, hetek alatt elmúlt a derék- ill. hátfájásom. Megtapasztaltam, hogy a fájdalmam oka nem a korom vagy betegség, hanem a rossz testhasználat volt. Az Alexander technika emellett rengeteg új színt, izgalmas felfedezést és örömöt hozott az életembe.

3 év tanulás, ezen belül 1600 óra gyakorlat után 2005-ben szereztem nemzetközi diplomát az ATI (Alexander Technique International) szervezetnél. A budapesti iskola elvégzése után tanultam Londonban a Centre of the Alexander Technique és a Constructive Teaching Centre iskolákban, Jeruzsálemben Smuel Nelken, Tel Avivban Shaike Hermelin iskolájában, valamint Los Angelesben Michael Frederick workshopjain.

2004 és 2006 között elvégeztem a Károly Egyetem Mentálhigiéné szakát. Az ott tanultak jól kiegészítik a munkámat. Nagy hasznát veszem az elvégzett önismereti tréningeknek is: pszichodráma, művészetterápia, különböző mozgásterápiák Jelenleg a Szomato-pszichoterápiás Egyesület 2 éves bioszisztémikus képzésén veszek rész.


     
           Alexander Technika | Derékfájás, hátfájás | Fejfájás | Lumbágó |
              Mozgásszervi betegségek | Partnereink
Telefon: (+36 1) 426-6008,
Mobil: (+36) 30 411 70 54
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Budapest, II. Széher út 69.
Budapest, XIII. Szent István park 26.
Budapest, VI. Király u. 16. Kelet-Nyugat
Egészségközpont